Nog steeds open

Dankzij vele handen, nog steeds open:

Ook Voedselbank Zevenaar heeft last van de coronoa crisis. Er is iets minder voedsel van lokale bedrijven, dus vullen wij het uit eigen voorraad aan. Sommige (kwertsbare) vrijwilligers kunnen tijdelijk niet helpen, dus maken we dankbaar gebruik van extra handjes. Zo springt het bestuur bij en wordt de ploeg aangevuld met onder andere jongeren die zich aanmelden. Al deze inzet wordt enorm gewaardeerd door onze cliënten; ze zijn reuze blij dat ze ook nu op onze ondersteuning kunnen blijven rekenen.

We krijgen de voedselpakketten trouwens ook goed gevuld dankzij donaties van lokale bedrijven. Zo kregen we in week 14 een boel chocolade paashazen uit Pannerden, 190 zakken snoep van de  Boemelburcht Zevenaar, een volle tas boodschappen van het kerkbestuur, koffie en thee van Zonnatura, chips en limonade van hockeyclub Westerduiven, 40 broden van de bakkerie uit Duiven en particulieren die koffie brengen en meer.

Voedselbank Zevenaar is erop voorbereid om ook nieuwe cliënten van een pakket te kunnen voorzien. Denkt u in aanmerking te komen voor een pakket? Aarzel niet en download het formulier van onze website. Kijk dan bij contact en dan op de pagina hulpverlening. Tijdens deze corona crisis zijn we nog sneller en nog meer flexibel dan anders. Een voedselpakket aanvragen kan ook voor een korte periode; als u het niet meer nodig heeft, dan kunt u ons dat laten weten en dan stopt de ondersteuning.