Nieuwe bus

Nieuwe bus voor Voedselbank Zevenaar

Met trots presenteren we onze nieuwe bus! 🚍😃😃

De oude was dringend aan vervanging toe, want zonder bus kunnen we het voedsel niet ophalen en uitdelen. Met dank aan Theo voor het uitzoeken van de beste deal en natuurlijk ook dank aan Voedselbank Nederland voor hun bijdrage in de aanschaf. Een bus is duur, zowel in aanschaf als in onderhoud, verzekering enzovoort. We zouden er dus erg mee geholpen zijn als meer sponsors zich aanmelden voor reclame op de bus.

Blik op online De Isolatieshop B.V., PowerAssist, De Wit DELA Uitvaartverzorging, Duoplan Doetinchem Architecten, Ria Wegman Integraal Therapeut en Medisch Voetzorgverlener, CD-Reclame, Rowe Financial Advisors en Vincent Kersten, Schilderwerk Plus zijn onze trotse sponsors en hun reclame staat dus ook al op onze nieuwe bus. Er is nog plek voor die van u!

Onze bus rijdt bijna dagelijks door de hele gemeente Zevenaar en 1x per week halen we ermee de voorraad op in Arnhem. Uw reclame is dus in een groot gebied en vaak zichtbaar! 👀 Voor 300 euro prijkt uw logo drie jaar lang op onze bus en u steunt daarmee meteen onze voedselbank.

Meer weten? Mail naar penningmeester Ineke Folkers via c.folkers@kpnmail.nl