Contact hulpverlening

Hulpverleners met vragen over hun cliënt of over het voedselpakket, kunnen contact opnemen via onderstaand formulier. Of mailen naar hulpverlening@voedselbankzevenaar.nl. Hulpverleners kunnen ook bellen met de coördinator hulpverlening; Henk de Reus op nummer 06 411 20 242.

Cliënten die zich willen afmelden (of willen doorgeven dat iemand anders het pakket komt ophalen); die kunnen op nummer 0316-242108 de voicemail inspreken.

Download 2022 aanvraagformulier VB Zevenaar.xlsx

Aan welke criteria moet ik voldoen?

Denkt u in aanmerking te komen voor een voedselpakket? Of twijfelt u? Neem dan contact op met uw hulpverleneren vul het aanvraagformulier in. Heeft u nog geen hulpverlener? U kunt ook terecht bij het Financieel Trefpunt in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. Daar is elke dinsdagochtend een gratis spreekuur van 09.00 tot 11.30 uur. 

Kijk op deze link voor de toekenningscriteria 2022:  https://voedselbankennederland.nl/wp-content/uploads/2021/12/Toekenningscriteria-voor-het-aanvragen-van-een-voedselpakket-per-1-januari-2022.pdf

Klik voor een online rekenhulp op: rekenhulp voedselbank aanmerking voedselpakket (voedselbankennederland.nl) 

 

Komt u in aanmerking?

Als u denkt dat u in aanmerking komt voor een voedselpakket, dan kan uw hulpverlener een aanvraag bij ons indienen. Hulpverleners zijn bijvoorbeeld bewindvoerders, medewerkers vluchtelingenwerk, het gebiedsteam van de gemeente, sociaal raadslieden, huisartsen sociaal werkers enzovoort.  U kunt het formulier "aanvraag formulier voedselpakket" downloaden vanaf onze website. U kunt deze dan opslaan als exceldocument in uw eigen bestand, invullen met uw hulpverlener en dan terugmailen naar hulpverlening@voedselbankzevenaar.nl.

Let op; de criteria zijn per 1 januari 2022 aangepast en terug te vinden in de criteria en op het invulformulier. Na toekenning krijgt de cliënt ondersteuning van een half jaar. Na deze periode moet, op dezelfde manier, opnieuw het formulier worden ingevuld en aan ons toegestuurd zodat we kunnen bepalen of de ondersteuning verlengd moet worden. De maximale periode om een voedselpakket te ontvangen is in principe 3 jaar.

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen laat dan uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  •  
  •  
  •