Contact hulpverlening

Hulpverleners met vragen over hun cliënt of over het voedselpakket, kunnen contact opnemen via onderstaand formulier of mailen naar hulpverlening@voedselbankzevenaar.nl. Hulpverleners kunnen bellen met de coördinator hulpverlening; Henk de Reus op nummer 06 411 20 242.

Klanten die zich willen afmelden of willen doorgeven dat iemand anders het pakket komt ophalen; die kunnen op nummer 0316-242108 de voicemail inspreken.

Aan welke criteria moet ik voldoen?

Wanneer u wilt weten aan welke criteria u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een voedselpakket kunt u onderstaand formulier dowloaden.

Download Toekennings criteria 2020

Komt u in aanmerking?

Als u denkt dat u in aanmerking kunt komen voor een voedselpakket, dan moet uw hulpverlener een aanvraag bij ons indienen. Hulpverleners zijn bijvoorbeeld bewindvoerders, medewerkers vluchtelingenwerk, gebiedsteam, sociaal raadslieden, sociaal werkers enzovoort.  U kunt het formulier "aanvraag formulier voedselpakket" downloaden vanaf onze website. U kunt deze dan opslaan als exceldocument, in uw eigen bestand, invullen met hulpverlener en cliënt en terugmailen naar hulpverlening@voedselbankzevenaar.nl.

Let op; de criteria zijn per 1 januari 2020 aangepast en terug te vinden in de criteria en op het invulformulier. Na toekenning krijgt de cliënt ondersteuning van een half jaar. Na deze periode moet, op dezelfde wijze, opnieuw het formulier worden ingevuld en aan ons toegestuurd zodat we kunnen bepalen of de ondersteuning verlengd moet worden. De maximale periode om een voedselpakket te ontvangen is in principe 3 jaar.

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen laat dan uw gegevens achter en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Download Aanvraag formulier voedselpakket [excel]
  •  
  •  
  •