Contact hulpverlening

Hulpverleners met vragen over hun cliënt of over het voedselpakket, kunnen contact opnemen via onderstaand formulier. Of mailen naar hulpverlening@voedselbankzevenaar.nl. Hulpverleners kunnen ook bellen met de coördinator hulpverlening; Henk de Reus op nummer 06 411 20 242.

Cliënten die zich willen afmelden (of willen doorgeven dat iemand anders het pakket komt ophalen); die kunnen op nummer 0316-242108 de voicemail inspreken.

Download toekenningscriteria 2021.pdf

Aan welke criteria moet ik voldoen?

Denkt u in aanmerking te komen voor een voedselpakket? Dan kunt u onderstaand formulier dowloaden en met uw hulpverlener invullen.

Komt u in aanmerking?

Als u denkt dat u in aanmerking komt voor een voedselpakket, dan kan uw hulpverlener een aanvraag bij ons indienen. Hulpverleners zijn bijvoorbeeld bewindvoerders, medewerkers vluchtelingenwerk, het gebiedsteam van de gemeente, sociaal raadslieden, sociaal werkers enzovoort.  U kunt het formulier "aanvraag formulier voedselpakket" downloaden vanaf onze website. U kunt deze dan opslaan als exceldocument in uw eigen bestand, invullen met uw hulpverlener en dan terugmailen naar hulpverlening@voedselbankzevenaar.nl.

Let op; de criteria zijn per 1 januari 2021 aangepast en terug te vinden in de criteria en op het invulformulier. Na toekenning krijgt de cliënt ondersteuning van een half jaar. Na deze periode moet, op dezelfde manier, opnieuw het formulier worden ingevuld en aan ons toegestuurd zodat we kunnen bepalen of de ondersteuning verlengd moet worden. De maximale periode om een voedselpakket te ontvangen is in principe 3 jaar.

Heeft u verder nog op- of aanmerkingen laat dan uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Download Aanvraag formulier voedselpakket [excel]
  •  
  •  
  •